Z Radiem Celje in Zastavljalnico Celje hitreje do gotovine!

Z Radiem Celje in Zastavljalnico Celje hitreje do gotovine!
Aktualno
Tipografija

Zastavljalnica, odkupovalnica in menjalnica Celje odpira svoja vrata in ob tem podarja 500 eur!

Praznujemo in nagrajujemo!

V soboto, 5. 11. 2022, odpira vrata svoje poslovalnice Zastavljalnica, odkupovalnica in menjalnica Celje.

Pridružite se nam na otvoritvenem dnevu od 10.00 naprej pred našo poslovalnico na Resljevi ulici 3 (za nakupovalnim središčem City Center, ob piceriji Diavolo).

Otvoritev bo spremljalo pestro celodnevno dogajanje:

 • obisk karikaturista, ki bo vam in vašim najbližjim ustvaril izvirno karikaturo, ki bo poskrbela za nepozaben spomin na našo otvoritev;
 • odlična kulinarična postrežba »Gostilne Francl«;
 • nepozaben animacijski program ekipe Radia Celje.

Dan bomo zaključili ob 15. uri z žrebom nagrajenca nagradne igre, v kateri bomo podarili 500 EUR.

Velika otvoritev si zasluži veliko nagradno igro. Sodelujete s prijavo s spodnjim obrazcem, tako da pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in se uvrstite v nagradno žrebanje za 500 EUR. V nagradni igri lahko sodelujete tudi na dan otvoritve, če boste do 14. ure izpolnili obrazec in ga odložili v škatlo na prireditvenem prostoru.

V spodnjem obrazcu izberite, kaj vse lahko prodate v Zastavljalnici, odkupovalnici in menjalnici Celje in za to TAKOJ prejmete gotovino.

V nagradni igri lahko sodelujete s prijavo na spletni strani od srede, 2. 11. do petka, 4.11 (v petek do 14.00) in v soboto, 5. 11. 2022, kjer lahko oddate prijavo v skrinjico na dogodku do 14. ure.

Za prevzem nagrade morate biti prisotni na žrebanju v soboto, 5. novembra, med 14. in 15. uro.

 GLASOVANJE ZAKLJUČENO!


V Celje prihaja Zastavljalnica, odkupovalnica in menjalnica Ljubljana. V želji ponuditi storitve odkupa in zastavitev tudi širši Savinjski regiji so se odločili za odprtje nove poslovalnice na Resljevi ulici 3 v Celju. Hitro in diskretno Vam nudijo odkup predmetov višjih vrednosti, kot so umetnine, zlat nakit, naložbeno zlato in srebro, ter ure višjega cenovnega razreda. Kot tudi odkup bolj vsakodnevnih predmetov, kot so pametni telefoni, prenosniki, kolesa, električni skiroji, glasbila, igralne konzole, ter električna orodja. Vse predmete za vas  brezplačno pregledajo in ocenijo, znesek pa vam izplačajo TAKOJ v gotovini. Vse cenitve so neobvezujoče, tako da ni nobene obveze za prodajo predmetov, v kolikor se s ponujeno oceno vrednosti ne strinjate.

Za vse informacije so Vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 48 44 in na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Z Radiem Celje in Zastavljalnico Celje hitreje do gotovine!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Z Radiem Celje in Zastavljalnico Celje hitreje do gotovine!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Podeljevalec nagrad v nagradni akciji je organizator nagradne igre Zastavljalnica Ljubljana d.o.o., Pražakova ulica 8, 1000 Ljubljana, PE Celje  (v nadaljevanju: naročnik in podeljevalec), ki brezplačno prejme bone od naročnika akcije.

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje in na spletni strani Radia Celje (radiocelje.svet24.si). Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija na Radiu Celje traja od 02. novembra  do 5. novembra 2022. Od tega se lahko preko spletnega obrazca prijavite med do 4. novembra do 14.00 v soboto, 5. novembra pa se lahko prijavite na otvoritvi v Resljevi ulici 3, Celje med 10.00 in 14.00.V primeru slabega vremena bo otvoritev odpovedana.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Z Radiem Celje in Zastavljalnico Celje hitreje do gotovine!«

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Sodelujete s prijavo s spletnim obrazcem na radiocelje.svet24.si, tako da pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in se uvrstite v nagradno žrebanje za 500 EUR. Prijave preko spleta zbiramo do petka, 4. novembra do 14.00 ure. V nagradni igri lahko sodelujete tudi na dan otvoritve, če boste do 14. ure izpolnili obrazec in ga odložili v škatlo na prireditvenem prostoru. V primeru slabega vremena bo otvoritev odpovedana. 

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podelil denarno nagradno v vrednosti 500 eur.

Nagrajenec nora biti prisoten na prizorišču, da lahko prevzame nagrado. S seboj potrebuje podatke o računu na katerega mu lahko nagrado tudi nakažejo in pa davčno številko za urejanje davčnih obveznosti zaradi večje vrednosti nagrade.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se   posredujejo podeljevalcu nagrade, saj podeljevalec potrebuje podatke za predajo nagrade. Nagrajenec prejme nagradno nakazano na svoj tekoči račun.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov, v roku 5 dni, sicer bomo žrebali novega nagrajenca.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 27. 10. 2022

 

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)