Kmalu kolesarski most pri Špici

Kmalu kolesarski most pri Špici Foto: MOC
Regija danes
Tipografija

Zaradi začetka izvajanja pripravljalnih gradbenih del za izgradnjo kolesarskega mostu čez Savinjo pri Špici, ki ga bo Direkcija RS za infrastrukturo postavila v okviru izgradnje kolesarske povezave Celje–Žalec, je na odseku lokalne ceste Celje–Brnica–Kasaze spremenjen prometni režim z delno zaporo. Delna zapora, ki se razteza od parkirišča na koncu naselja Lisce do kmetije Lun v dolžini približno 200 metrov, bo trajala vse do konca leta. (SŠol)

 

Na delovišču na tem območju bo potekalo sestavljanje in umeščanje jeklene konstrukcije za most čez Savinjo pri Špici, ki bo del 10,8 kilometra dolge kolesarske povezave Celje-Žalec. Investitorica projekta je Direkcija RS za infrastrukturo), ki z izvajalcem del, podjetjem VOC Celje, še usklajuje točno časovnico zahtevnega projekta.

 »Da bi zagotovili varnost udeležencev v prometu in omogočili izvedbo gradnje mostu, je bila uvedena začasna sprememba prometne ureditve na omenjenem odseku lokalne ceste Celje – Brnica–Kasaze. Spremenjen prometni režim se izvaja kot delna zapora z usmerjanjem prometa s pomočjo prometne signalizacije in rediteljev. Obvozi niso predvideni,« so sporočili iz Mestne občine Celje.

 

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)