Na Radiu Celje razvajamo naše mučenike!

Na Radiu Celje razvajamo naše mučenike!
Akcije
Tipografija

Spoštovani gospodje, ker je danes vaš praznik vas bomo na Radiu Celje razvajali!

Za vse vas, pogumne moške, smo pripravili bogate darilne pakete ob dnevu mučenikov. Na naši Facebook strani bomo ob desetem marcu - ob dnevu mučenikov bomo obdarili 5 naših fantastičnih poslušalcev.

Kako do nagrade?

V četrtek, 10. marca, spremljate Facebook profil Radia Celje ter sledite navodilom jutranje objave.

Pet nagrajencev bomo izžrebali v zjutraj v petek, 11. marca. Držimo pesti, da boste med njimi tudi vi. Saj si to zaslužite.


Nagradno akcijo ob dnevu mučenikov so podprli tudi naši prijatelji, ki so za vas pripravili tudi bogata darila:

OKUSI GLASBO in uživaj v DOŽIVETJIH Savinjske pivovarne - Clef brewery v Arji vasi

clef

HERBERSTEINOVA KLET

herbersteinova klet logoHerbersteinove kleti so umeščene v osrčje Slovenskih Goric natančneje v kraj Juršinci. Več kot 300 let stare kleti, katerih prvi lastniki so bili grofje Herbersteini razkrivajo čudovito zgodovinsko  zgodbo. Družinsko vinogradništvo kjer se prepletajo tradicija, znanje in strast pa se trudi, da iz narave pridobi le najboljše.

Nudijo vam voden ogled kleti in degustacijo njihovih vin, skupaj z tradicionalnimi kulinaričnimi dobrotami značilnimi za Slovenske gorice. Na voljo so različni tipi degustacij, prilagodijo se tudi vašim željam.

STOLPIČ

stolpic telop

Samopostrežna restavracija Stolpič, ki se nahaja v Celju (v pritličju stavbe Kovintrade), vam nudi vsak dan sveže in okusne malice od 9. do 14.30 ure. Večja naročila vam tudi dostavijo na željeno lokacijo. Po naročilu vam pripravijo tudi catering, imajo pa tudi velik prostor za zaključene družbe (kosila, praznovanja in svečane priložnosti). Kaj je danes za malico? Poglejte si na www.stolpic.si

INTERCOM

Intercom logoV Trgovini ASO na Trnoveljski cesti 4a Celje - prodajajo orodje za prave moške: vijake, orodja, žage, kladiva...različnih blagovnih znamk.


PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Na Radiu Celje razvajamo naše mučenike!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Na Radiu Celje razvajamo naše mučenike!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji so:

  • INTERCOM, D.O.O., Teharje 6b, 3000 Celje (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • SEBASTJAN BOŽIČ - Herbersteinova klet, Juršinci 24, 2256 Juršinci (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec); 
  • SAVINJSKA PIVOVARNA, D.O.O.., Arja vas 19, 3301 Petrovče (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • FIRT, D.O.O., Botričnica 20b, 3230 Šentjur (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec); 

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje in na uradni FB-strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja v četrtek, 10. marca 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Na Radiu Celje razvajamo naše mučenike!«.

7. člen

V nagradni igri lahko sodeluje samo polnoletna oseba, v kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:
⦁ se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
⦁ se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
⦁ da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
⦁ udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
⦁ udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

10. marca bomo objavili najavo nagradne igre na spletni strani Radia Celje in  Facebook strani Radia Celje.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno spremljati Facebook stran Radia Celje in slediti navodilom.

V nagradni igri bodo lahko sodelovali vsi, ki izpolnjujejo pogoje 7. člena in, ki bodo v četrtek pod oglasom na Facebook strani Radia Celje označili čim več mučenikov, ki si še posebej na Dan mučenikov zaslužijo pozornost ob svojem prazniku in mogoče bo nagradni paket ravno vaš.

Nagrajence bomo izžrebali v petek, 11. marca. Nagrajence bomo obvestili tudi z dopisom o prevzemu nagrade po končani akciji. Nagrade pa bodo prevzeli nagrajenci na oglasnem oddelku sedeža podjetja NT & RC d.o.o.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalci bodo v okviru nagradne akcije podarili darilni paket praktičnih nagrad. Nagrade pa bodo prevzeli nagrajenci na oglasnem oddelku sedeža podjetja NT & RC d.o.o. Po končani akciji z osebnim dokumentom.

Nagrada se izda oz. koristi pod pogoji, ki jih določajo naročniki akcije.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo o nagradi, s katerim prevzame nagrado.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:
⦁ ustrezne informiranosti;
⦁ popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
⦁ izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
⦁ omejitve obdelave;
⦁ prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
⦁ ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:
⦁ za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 9. 3. 2022

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)