Silvestrovanje v Vojvodini z Radiem Celje, Novim tednikom in Relaxom

Silvestrovanje v Vojvodini z Radiem Celje, Novim tednikom in Relaxom
Akcije
Tipografija

S turistično agencijo Relax smo tudi letos s poslušalci Radia Celje in bralci Novega tednika stopili v novo leto. Tokrat v prelepi Vojvodini, ki se ponaša s prelepo naravo, slikovitimi vasicami in kjer se mize šibijo od dobrot.

Mimo Zagreba in Slavonskega broda smo se popeljali do hrvaško-srbske meje, preko Fruške gore in mimo Novega Sada prišli do Zrenjanina. V hotelu Vojvodina s štirimi zvezdicami, ki je v centru Zrenjanina, so nas pričakali s potico in z drugimi dobrotami, v čudovitih sobah pa so za nas pripravili tudi sladko dobrodošlico. Sicer pa vam lahko vsi, ki smo tokrat bili na silvestrovanju v Vojvodini, povemo, da so domačini izredno prijazni, da zares poskrbijo, da se mize šibijo od dobrot, hkrati pa ob vsakem obroku poskrbijo tudi za glasbeno-plesne užitke. Vsekakor pa izlet ni bil namenjen le okušanju dobrot, ampak tudi spoznavanju lepot Zrenjanina, slikovite vasice Belo Blato in Novega Sada.

V letošnjem letu bomo tradicionalno odšli na tedenske počitnice na Jadran v juniju. Kam, vam razkrijemo kmalu. Spremljajte Radio Celje, Novi tednik in turistično agencijo Relax.

SIMONA BRGLEZ

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)