Podarimo vam novo Škodo Scala

Podarimo vam novo Škodo Scala
Aktualno
Tipografija

Poletje je čas za izlete, zato smo vam na Radiu Celje z Avtohišo Čepin Vojnik pripravili super akcijo Radio Celje vas na izlet zapelje, v kateri podarjamo vikend vožnjo z novo Škodo Scala.

Kako sodelovati v nagradni igri?

Oglejte si spodnji video, v katerem se skriva odgovor na vprašanje.

Nagradno vprašanje: Kam je Tanja zaprla Boštjana?

Sodelujete tako, da izpolnite spodnji obrazec in vpišete pravilen odgovor.

Na nagradno akcijo se lahko prijavite od 1. do 4. junija (do 24.00), v petek, 5. junija, bomo izžrebali srečnega nagrajenca.

Pet razlogov, zakaj je Škoda Scala odlično družinsko vozilo:

 • Prostorska izjemnost (največji prtljažnik v tem razredu).

Vsi vemo, da je prostornost avtomobila izjemno pomembna. Sploh za družine, kjer vedno manjka prostora.

Scala se je zagotovo postavila po robu velikemu številu kakovostnih tekmecev v razredu družinskih kombilimuzin.

Ima dvojno dno prtljažnika, polico prtljažnika, ki jo je mogoče pospraviti – navpično pogrezniti – ob naslonjalo zadnje klopi, številne pritrdilne elemente za prtljago in dvostransko podlogo prtljažnika.

 • Praktičnost

Praktične novosti nove scale so električna pomična vlečna kljuka in električna prtljažna vrata, ki se zaprejo tudi na rahel poteg. V posodo za pranje stekel so dodali lijak za lažje vlivanje vode in čistil.

Škoda je v Scali prvič vse različice serijsko opremila z asistenco za ohranjanje smeri na voznem pasu in z radarskim nadzorom spredaj, vključno s funkcijo zaviranja v sili pri mestni vožnji.

Opcijsko športno podvozje je za 1,5 centimetra nižje, na voljo je tudi paket za slabše ceste z dodatno zaščito podvozja in 1,2 centimetra višjo oddaljenostjo od tal.

 • Všečna športno elegantna oblika.

Scala nadgrajuje oblikovni pristop ostrih linij, ki jasno delijo karoserijske površine. Med najbolj opaznimi oblikovnimi potezami so zadnje LED-luči in med njimi napis Škoda namesto logotipa. Nova Scala je precej športnoelegantna. Z dolžino 436,2 centimetra se uvršča med Fabio in Octavio.

 • Cenovna dostopnost: od 13.999 evra oz. 12.999 evra, če vozilo financiramo v akciji ŠKODA BON.
 • Vedno povezana: LTE-prenos podatkov in SSD-disk (64 GB).

Scala je prva škoda z vgrajeno eSIM-kartico, ki omogoča stalno širokopasovno internetno povezavo (LTE) in številne storitve, povezane z upravljanjem avta na daljavo, s posodobitvami navigacije in celovito informacijsko podporo o stanju na cestah, o vremenu.

Razlogov za nakup je bistveno več. Obiščite pooblaščenega prodajalca in serviserja Škoda Avtohišo Čepin v Vojniku.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI

 

»Radio Celje vas na izlet zapelje z novo Škodo Scala Avtohiše Čepin«

 

1. SPLOŠNO

 

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Radio Celje vas na izlet zapelje« (v nadaljevanju: nagradna akcija)

Organizator nagradne akcije je: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je: Čepin, trgovina in storitve d.o.o., Pot v Lešje 1, 3212 Vojnik   (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

 

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh:  www.radiocelje.com, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani  www.nt-rc.si.

 

3. člen

Nagradna akcija se promovira na uradni FB-strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

 

 1. NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

 5.TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od 1. 6. 2020 do 5. 6. 2020.

 

 1. SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Radio Celje vas na izlet zapelje«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V nagradni igri lahko sodeluje samo polnoletna oseba, ki ima opravljen vozniški izpit in ni voznik začetnik.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade. 

 

 1. PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

 

 1. NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

1. junija bomo na Facebook strani Radia Celje in na spletni strani Radia Celje objavili video z nagradnim vprašanjem. Odgovor se skriva v videu. V nagradni igri bodo lahko sodelovali vsi, ki izpolnjujemo pogoje 7. člena in ki bodo pravilen odgovor poslali preko spletnega obrazca do 4. junija 2020. Nagrajenca bomo izžrebali v petek 5. junija in ga objavili v etru Radia Celje. Obvestili ga bomo tudi po mailu.

Obrazec za prijavo na nagradno igro je dostopen na spletni strani Radia Celje.

 

1. NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podaril brezplačen najem vozila Škoda Scala. O prevzemu in koriščenju nagrade se bo nagrajenec dogovoril z naročnikom akcije (Avtohišo Čepin Vojnik).

Nagrada se izkoristiti najkasneje do 15. avgusta 2020. Velja za vožnjo na območju Republike Slovenije in je omejena na 700 prevoženih kilometrov, v kolikor se obe strani predhodno ne dogovorita drugače.

Nagrada se izda oz. koristi pod pogoji, ki jih določa naročnik akcije (Avtohiša Čepin Vojnik).

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarne nagrade se ne morejo izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo o nagradi, s katerim prevzame nagrado.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

 

1. ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

    19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

  20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

 

1.DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

 

1. DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

 

Celje, 26. 5. 2020

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)