Do polne shrambe brez cekina, z dobrotami iz Eurospina

Do polne shrambe brez cekina, z dobrotami iz Eurospina
Aktualno
Tipografija

Jesen je čas, ko si ljudje napolnimo kleti in shrambe ter poskrbimo, da si naredimo dobro zalogo za zimo. Radio Celje in Eurospin vam ponujata enkratno priložnost, da to storite čim manj stresno in da bo ob tem čim manj trpela tudi vaša denarnica.

Vsak dan bomo enemu od sodelujočih v nagradni igri podarili BON v vrednosti 40 evrov za PAMETNI NAKUP v Eurospinu.

Za nagradno akcijo se lako prijavite od 12.10.2020 do 16.10.2020. Vsak dan bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel bon v vrednosti 40 eur.

Eurospin Slovenija ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov lastnih blagovnih znamk. Pri nas vas pričakujeta vsak dan sveže sadje in zelenjava ter sveže meso, ki ga samo za vas skrbno pripravljajo naši mesarji, iz pekarne pa vsak dan zadiši po sveže pečenem kruhu. S pestro ponudbo, s sveže pripravljenimi izdelki, tedenskimi akcijami, kakovostjo in vedno nizkimi cenami ter s kančkom italijanskega temperamenta in pridihom domačega želimo izpolniti vaša pričakovanja in želje, saj je vaše zadovoljstvo za nas na prvem mestu!

 

Ko kakovost sreča nizko ceno!

Ker za vas želimo le najboljše, dajemo velik poudarek kakovosti izdelkov, obenem pa ne zanemarjamo cene, ki je vedno ugodna.

Na naših policah najdete široko ponudbo izdelkov lastnih blagovnih znamk, med katerimi dobite tudi take, ki so označeni z odlično kakovostjo, potrjeno v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Misija vse sveže!

Pri nas vas pričakujeta vsak dan sveže sadje in zelenjava ter sveže meso, ki ga samo za vas skrbno pripravljajo naši mesarji, iz pekarne pa vsak dan zadiši po sveže pečenem kruhu.

Dobri, najboljši in italijanski!

Italija, dežela strastne mediteranske kuhinje in dobre hrane. S pridihom italijanskega temperamenta in domače začinjen je Eurospin zagotovo prava izbira za vse, ki uživate v izvrstni kulinariki.

Galaksija naših blagovnih znamk!

Spoznajte vse zvezde naše galaksije: izdelke najboljše kakovosti po nizkih cenah. Vse naše blagovne znamke, ki bodo prevzele vaš svet, vas že čakajo. Vsak dan v Eurospinu!

 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI

 »DO POLNE SHRAMBE BREZ CEKINA Z DOBROTAMI IZ EUROSPINA«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije Do polne shrambe brez cekina z dobrotami iz Eurospina, s trgovskim centrom Eurospin. (v nadaljevanju: nagradna akcija)

Organizator nagradne akcije je: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je EUROSPIN EKO, trgovina in storitve, d.o.o., Renški Podkraj 64, 5292 Renče (v nadaljevanju: podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletni strani  radiocelje.svet24.si, ob čemer veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih akcijah Radia Celje, objavljeni na spletni strani   radiocelje.svet24.si

3. člen

Nagradna akcija poteka na uradni spletni strani Radia Celje, v programu Radia Celje, na družbenih omrežjih.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE AKCIJE

5. člen

Nagradna akcija traja od 10. 10. 2020 do 16. 10. 2020.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih akcijah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji Do polne shrambe brez cenika z dobrotami iz Eurospina.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči strinja z vsemi pogoji in pravili nagradne akcije ter jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih akcijah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne akcije), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne akcije, v nagradni akciji ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,

 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,

 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne akcije oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,

 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,

 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne akcije ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akcije.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

Udeleženec sodeluje v nagradni akciji tako, da se od ponedeljka, 12. 10. 2020, do petka, 16. 10. 2020, prijavi za sodelovanje na spletnem obrazcu na spletni strani radiocelje.svet24.si.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podaril 5 bonov v vrednosti 40 evrov. Bon je mogoče izkoristiti v Eurospin poslovalnicah. Vsak dan od ponedeljka, 12. 10. 2020, do petka, 16.10. 2020, bomo izmed vseh prijavljenih izžrebali enega sodelujočega in ga seznanili z nagrado.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarne nagrade ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne akcije ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu in elektronski naslov sodelujočih se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec se z podeljevalcem nagrade dogovori za datum prejema nagrade.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno akcijo oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih. 

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni akciji se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil, jih bo pa o posebnih akcijah na elektronski naslov obvestil trgovec EUROSPIN EKO, trgovina in storitve d.o.o.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

 V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki nagrajencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne akcije, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, FB-strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo svojih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni akciji, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;

 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;

 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;

 • omejitve obdelave;

 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;

 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

 23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

 24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne akcije Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si

 

Celje, 10. 10. 2020

 

  

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam