Generali v Kranjski Gori za dober namen

Generali v Kranjski Gori za dober namen
Aktualno
Tipografija

Zavarovalnica Generali je kot pokrovitelj pokala Vitranc in Grubinega memoriala na petkovem dobrodelnem veleslalomu na smučišču Kekec za 'Grubo' v ciljni areni postavila prav posebno tablo. Na njo so se podpisali tekmovalci, vsak podpis pa je pomenil donacijo 10 evrov za družino v stiski. Med njimi so bili številni znani obrazi iz sveta športa in zabave – Felix Neureuther, Jure Košir, Bernard Vajdič, Mitja Dragšič, Tomi Meglič in Grega Skočir. Skupaj je Generali družini v stiski letos pomagal z donacijo 2.000 evrov, ki jo je s simboličnim čekom Domnu Mavriču in Reneju Mlekužu predala Monika Povšič, vodja oddelka za tržno komuniciranje in upravljanje s sponzorstvi v zavarovalnici Generali. »Najlepše je, ko sredstva zberemo res za tiste, ki jih najbolj potrebujejo. Ko vidiš njihove iskrice hvaležnosti v očeh, je to nepozaben trenutek,« je povedal Rene Mlekuž, gonilna sila dogodka.

Dobrodelnega veleslaloma se je udeležilo več kot 150 smučarjev in smučark na snežni strmini smučišča Kekec. Prvi se je po smučišču spustil Felix Neureuther, sledila sta Jure Košir in Mitja Dragšič, s štartno številko 1 pa se je na progo podal Maks Grubelnik, sin Draga Grubelnika.

Dobrodelni veleslalomski dogodek Grubin memorial, ki poteka na predvečer dvodnevnih tekem svetovnega pokala Vitranc, je zdaj že tradicionalna uvertura v smučarski praznik v Kranjski Gori. Njegovi organizatorji so za družine v stiski v minulih šestih letih zbrali skupno že 60 tisoč evrov pomoči. Tudi letos so s skupnimi močmi zbrali že 15 tisoč evrov, s katerimi bodo pomagali Jesenškovim iz okolice Litije. Če želite, lahko pomagate tudi vi in še vedno donirate: https://lnkd.in/d4h7MrJ7

Zavarovalnica Generali pa je poskrbela tudi za lepe spomine gledalcev 61. pokala Vitranc, ki so prišli spodbujat Žana Kranjca in ostale smučarje. V spomin na letošnjo tekmo svetovnega pokala jim je omogočila fotografiranje na zmagovalnem odru, kjer jih je na eni od stopničk čakala silhueta olimpijskega podprvaka, ki je ta konec tedna osvojil dvakrat deseto mesto. Na ciljnem prizorišču je v dveh dneh na podij stopilo nekaj sto obiskovalcev, ki so v spomin prejeli fotografijo s smučarjem, animatorji pa so poskrbeli tudi za veselje otrok. Med obiskovalce so razdelili preko 500 nagrad.  

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam