Nogometaš NK Celje Mark Zabukovnik ne sme biti navdušen nad Celjankami

Nogometaš NK Celje Mark Zabukovnik ne sme biti navdušen nad Celjankami
Aktualno
Tipografija

Nogometaš NK Celje Mark Zabukovnik je bil gost Jutranjega ritma na Radiu Celju. Voditelju jutranjega programa Boštjanu Odru je zaupal, kdo od celjskih nogometašev je najbolj za hece in koga NE bi poklical, če bi bil v oddaji Lepo je biti milijonar. V posnetku boste slišali tudi, kakšna se mu zdijo celjska dekleta.


Mark Zabukovnik je novinec v knežjem mestu. 21-letni nogometaš, ki se najbolje znajde na sredini igrišča, je nazadnje nosil dres kluba iz Radomelj, za katerega je pri 17 letih debitiral v drugoligaški konkurenci. V lanski sezoni se je uveljavil kot standardni član začetne enajsterice in v Prvi ligi Telemach zaigral na 34 obračunih. Skupno je za Mlinarje zbral 85 nastopov v vseh tekmovanjih in prispeval 10 zadetkov. Poleg nastopanja za Radomlje je Zabukovnik uspešno zastopal tudi slovenske barve in se ob veličastni zmagi nad Anglijo razveselil prvega zadetka v mladi izbrani vrsti Slovenije.

Zabukovnik bo na Stadionu Z'dežele nosil dres s številko 19.

Ta konec tedna se nova sezona Prve lige Telemach začenja tudi na Stadionu Z'dežele. V nedeljo, 31. julija, ob 20.15 se bodo grofje na domači zelenici udarili z Muro.

 

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam