Z Radiem Celje na Špancirfest v Varaždin!

Z Radiem Celje na Špancirfest v Varaždin!
Aktualno
Tipografija

Na Radiu Celje pripravljamo nagradno igro, v kateri vas bomo povabili na največji in najbolj priljubljeni festival na hrvaškem. Špancirfest odpira ta petek svoja vrata z številnimi dogodki. Za 2 glavna dogodka smo pripravili vstopnice za vas spoštovani poslušalci. Proslavite konec poletja na priljubljenem festivalu Špancirfest v Varaždinu. V 10 dneh, od 19. do 28. avgusta, vas čaka 500 dogodkov, tisoče veselih korakov in nešteto doživetij na prelepih festivalskih ulicah Varaždina!

Kako do nagrade?

V četrtek, 25.8. bomo podelili 2x po 2 vstopnici za koncert VATRA in BOŽO VREĆO, ki se bo odvil v nedeljo 28.8. v Vili Bedeković med 20.30 in 22.00. Poslušajte Radio Celje in pošljite SMS sporočilo na številko 031 609 609 s ključno besedo ŠPANCIRFEST skupaj z vašim imenom in priimkom.


POLETJA ŠE NI KONEC – KONČUJE SE V VARAŽDINU NA ŠPANCIFESTU!

Varaždinski Špancirfest, najdlje trajajoč, največji in najbolj priljubljen hrvaški festival, je odlična ideja za zabavno slovo od poletja. Poteka od petka, 19. avgusta, do nedelje, 28. avgusta, in je priložnost ne le za uživanje v desetinah različnih programov, ki jih vsak dan ponuja Špancirfest, ampak tudi za vsrkavanje lepote Varaždina, iz katerega je festival zrasel.

500 programov

Veliki in majhni koncerti, na velikih, manjših in pop-up odrih ponujajo izjemno pestrost glasbenih stilov, med katerimi lahko izbirate. Oder PAN ob obzidju Starega grada bo gostil hrvaške in regionalne zvezde. Intimen in bolj ekskluziven oder Vile Bedeković predstavlja izbran program, ki sega od opere, tradicije do popa, rocka in sevdaha. Ko se ne predvaja, so na voljo smešne komične predstave in najboljše stand-up predstave.

Ulice Špancirfesta so polne dogajanja, največ pozornosti pa pritegnejo ulični umetniki, ulični glasbeniki in sprehajalne zasedbe iz vse Evrope. Otroški program Špancirfesta omogoča brezskrbno igro v Vindilandu pri Starem gradu, ali ustvarjalno zabavo v senci Parka kreative. Za vse željne adrenalina pa bo na voljo velik zabaviščni park ob obzidju Starega grada.

Naredili boste na tisoče korakov in doživeli nešteto izkušenj.

Ogledi, pomerjanja in nakupi spominkov vas bodo popeljali na potepanje po zgodovinskem središču mesta. Odkrili boste oblikovalsko ulico Kreativnico in likovno ulico umetnosti.

Doživetja si najbolj zapomnimo po okusih in vonjih, dobre stvari pa bodo povsod. Ob uličnih prigrizkih in varaždinskih restavracijah je tu Carlsberg gastro in party cona, velika gastronomska novost letošnjega festivala pa je Špancir burger festival. Ta gastronomska atrakcija, ki je nastala v sodelovanju z Zagreb Burger Festivalom, bo na posebno okrašenem Kapucinskem trgu prinašala vrhunske burgerje iz vse Hrvaške, poleg mesnih pa bodo na voljo tudi rastlinske dobrote.

Megahit Špancirfesta, Vinski grad, se ponovno vrača na prostrano zelenico pred vhodom v staro mestno jedro, poleg fantastične in cenovno ugodne ponudbe izbranih pretežno hrvaških vin pa letos v sodelovanju z Gastronomadi pripravlja tudi Nastale so serije posebnih in vinsko usklajenih prigrizkov.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Z Radiem Celje na Špancirfest v Varaždin!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Z Radiem Celje na Špancirfest v Varaždin!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je: Spot, d.o.o., Trg bana Josipa Jelačiča 4, 42000 Varaždin  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje. Promovira pa se na FB strani Radia Celje in Novega tednika, na spletni strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od četrtka, 18. 8. 2022 do četrtka, 25. 8. 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradni akciji lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Z Radiem Celje na Špancirfest v Varaždin!«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje vsak dan od 18. 8. do 25. 8. 2022. Za nagrado se potegujete s poslanim sms sporočilom na številko 031 609 609 s ključno besedo ŠPANCIRFEST skupaj z vašim imenom in priimkom.

Z malo sreče boste prejeli nagrado našega sponzorja. Dva nagrajenca bomo izžrebali v:

 • četrtek, 25.8. bomo podelili 2x po 2 vstopnici za koncert VATRA in BOŽO VREĆO, ki se bo odvil v nedeljo 28.8. v Vili Bedeković med 20.30 in 22.00.

Nagrajenci boste prejeli na mail naslov potrdilo s katerim boste nagrado prevzeli pred vhodom v vilo Bedeković, kjer se bodo tudi odvijali vsi omenjeni koncerti. Nagrado lahko prevzamete na dan koncerta z osebnim dokumentom.

 NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podaril pet nagrad: 2x vstopnico za omenjeni koncert.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo o nagradi po mailu, s katerim prevzame nagrado na blagajni na dan koncerta.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 17. 8. 2022

 

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)