Prenovljeni INTERSPAR CELJE nagrajuje poslušalce Radia Celje!

Prenovljeni INTERSPAR CELJE nagrajuje poslušalce Radia Celje!
Aktualno
Tipografija

Ta teden na Radiu Celje pripravljamo nagradno igro skupaj z prenovljenim INTERSPAROM CELJE. Pozorno poslušajte Radio Celje in spremljate FB profil in sledite navodilom in si prislužite bogato nagrado INTERSPARA CELJE.

Kako do nagrade?

Na FB strani Radia Celje bomo vsak dan objavili dnevno nagradno vprašanje. Sodelujete lahko tako, da objavo všečkajte, delite in v komentar napišete pravilni odgovor. Vsak dan od ponedeljka, 29. avgusta do petka, 2. septembra bomo konec dneva izžrebali dva nagrajenca, ki bosta prejela darilno kartico v vrednosti 40 eur za nakup v  INTERSPARU CELJE.


INTERSPAR CELJE se predstavlja:

DOBRODOŠLI V NAŠEM NAJSODOBNEJŠEM INTERSPARU!

 V nakupovalnem središču Citycenter Celje vas pričakujemo v sodobno prenovljeni trgovini, v kateri bo nakupovanje pregledno in prijetno. Za vas smo pripravili veliko novosti, pa tudi ponudba je zdaj še pestrejša:

 • razširili smo v trgovini sveže pripravljenih izdelkov SPAR TO GO,
 • na oddelku kruha zdaj pečemo v okolju prijazni in energetsko varčni peči na pelete, postavili pa smo tudi praktično samopostrežno vitrino,
 • povečali smo izbiro hlajenih izdelkov na oddelku sadja in zelenjave,
 • dnevno pripravljene ribje poslastice so izvrstna izbira na oddelku rib,
 • z večjo izbiro delikatesnih solat, namazov in testenin zdaj vabi delikatesa,
 • na velikem samopostrežnem stojalu lahko napolnite vrečke ali lastno embalažo z raznovrstnimi živili, in tako prispevate k manj plastike v okolju,ž
 • kar 70 % izdelkov na svežih oddelkih naše trgovine je slovenskih, kar potrjuje tudi varuh prehrambne verige,
 • pri samopostrežnem aparatu z ekološkimi čistili, pralnimi praški in drugimi izdelki Odori enostavno napolnite lastno embalažo,
 • nakup lahko še hitreje zaključite pri hitrih blagajnah, ki jih je zdaj na voljo še več.

Veselimo se vašega obiska, saj vas lahko navdušimo z odlično ponudbo, ugodnimi cenami in prijazno postrežbo. Pridite in si vzemite čas za sproščeno nakupovanje ter uživajte v prijetni svežini sodobno prenovljene trgovine INTERSPAR Celje.  

STROKOVNJAKI ZA MESO

V naši mesnici boste vedno znova navdušeni nad svežo in kakovostno ponudbo, v kateri

prav posebno pozornost namenjamo izdelkom slovenskega porekla. Prisegamo na lokalno in vam nudimo okusno meso preverjenih dobaviteljev z zagotovljeno sledljivostjo. Naši mesarji za vas dnevno pripravljajo pestro izbiro in vam strokovno svetujejo.

DOBROTE IZ NAŠE LASTNE PEKARNE

V pekarni v naši trgovini pekovski mojstri za vas vsak dan sproti pripravljajo in pečejo svež kruh in pekovsko pecivo. Na oddelku kruha si lahko po novem postrežete tudi iz samopostrežne vitrine. Stremimo k tradiciji in izvirnosti, kar dokazujemo tudi s sedmimi zaporednimi priznanji za inovativno živilo leta. Smo edini trgovec z lastno pekarno, zato vam lahko vsak dan ponudimo več kot 80 vrst okusnih, sveže pečenih pekovskih dobrot.

KO ZADIŠI PO MORJU

Sparova ribarnica slovi po izredni svežini rib, školjk in mehkužcev, saj z lastno logistiko

zagotavljamo najkrajšo možno pot od morja do naših trgovin. Naše sodelovanje z izvrstnimi slovenskimi gojitelji, kot so ribogojnica Fonda in izbrane sladkovodne ribarnice, zagotavlja vsakodnevno svežo in kakovostno ponudbo. Poleg 50 različnih vrst svežih rib, filejev, školjk, mehkužcev in ribjih pripravkov vam kot posebnost v naši ponudbi omogočamo nakup že pripravljenih in začinjenih morskih jedi.

IZVRSTNE SPECIALITETE ZA VSE OKUSE

Za vsak okus se nekaj dobrega najde na pestro založenem oddelku mesnin. Šunka in pršut, bržola in alpska salama, mortadela in piščančje prsi ter hrenovke, če naštejemo le nekaj imenitnih mesnih specialitet. Z njimi lahko ustvarite izvrstne narezke, ali pa vam jih po naročilu pripravimo pri nas.

ŠIROKA PALETA ZA PRAVE SLADOKUSCE

Na oddelku s siri vas pričakamo s pestrim naborom arom in okusov, ki popestrijo prav vsak obrok, pa naj bo ta sladek ali slan. Od blagih arom preko rahlo pikantnih do izdatno začinjenih zadovoljimo še tako zahtevne gurmane in ljubitelje te slastne delikatese.

DOBROTE NARAVE

Vse leto vam zagotavljamo pisano ponudbo kakovostnega sadja in zelenjave, polnega okusa ter arome. Posebno pozornost namenjamo BIO pridelkom, naše vodilo pa sta svežina in neoporečnost, zato skrbimo, da pobrani plodovi čim hitreje prepotujejo pot od pridelovalcev do trgovskih polic. S spoštovanjem do narave je zato zasnovana tudi naša ekološka linija SPAR Natur*pur, katere BIO pridelki so pakirani v biološko razgradljivo embalažo. Ker se močno zavedamo pomena lokalne pridelave, podpiramo tudi slovenske pridelovalce in njihove izdelke sezonsko umeščamo na naše police. Dobro za okolje in dobro za vas!

SVEŽE PRIPRAVLJENO V NAŠI TRGOVINI

Za vse, ki si zaželite okusnega sveže pripravljenega obroka, imamo na oddelku SPAR TO GO odlično rešitev. Ponujamo vam več kot deset vrst družinskih pic iz testa z drožmi, s premerom kar 50 centimetrov, francosko pecivo, bureke, raznovrstne sendviče in solate, za poobedek pa pripravljene mešanice svežega sadja. Vse izdelke vsak dan sproti v naši trgovini iz izbranih sestavin skrbno pripravijo izurjeni zaposleni, da vam lahko vsak trenutek postrežemo zares sveže, slastne jedi.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Prenovljeni INTERSPAR CELJE nagrajuje poslušalce Radia Celje!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Prenovljeni INTERSPAR CELJE nagrajuje poslušalce Radia Celje!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je Spar Slovenija, d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje in na uradni FB-strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od 29. avgusta  do 2. septembra 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Prenovljeni INTERSPAR CELJE nagrajuje poslušalce Radia Celje!«

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema..

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Na facebook strani Radia Celje bomo vsak dan med 29. avgustom in 02. septembrom objavili nagradno vprašanje, med vsemi, ki boste všečkali objavo, jo delili in v komentar pravilno odgovorili na nagradno vprašanje  bomo vsak dan izžrebali dva prejemnika nagrade.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podelil:

 • 10x darilno kartico v vrednosti 40 eur za nakupe v INTERSPARU CELJE

Nagrajenec bo o prevzemu nagrade obveščen po pošti.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati in ne izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se  ne posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo in bon, s katerim prevzame nagrado po pošti.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov, v roku 5 dni, sicer bomo žrebali novega nagrajenca.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 26. 8. 2022

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam