Na Radiu Celje obdarujemo še pred božičkom!

 Na Radiu Celje obdarujemo še pred božičkom!
Aktualno
Tipografija

Pazniki so tik pred vrati in mi se že veselimo daril! Še bolj pa se veselimo, da bomo na predbožični večer skupaj z našimi prijatelji obdarovali vas!

V soboto, 24. decembra bomo v popoldanskem programu Radia Celje skupaj odkrivali praznične bučke, ki visijo na smrečici v našem studiu. Obdarovali nas bodo: Avtotehnika Celje, tehnični pregledi A-MB, Knjižnica Celje, Mesarstvo Čas in Radio Celje.

Kako do nagrade?

Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da našemu spikerju zaupate vašo izbrano številko praznične bučke, poveste kakšno lepo misel na temo praznikov in si tako prislužite nagrado, ki jo skriva izbrana praznična bučka. O prevzemu nagrade boste prejeli potrdilo po pošti.


TEHNIČNI PREGLEDI IN TAHOGRAFI V CELJU

bucka amb

Obiščite A-MB PE Celje, na Mariborski cesti 166 (ob trgovskem centru Merkur; za McDonald'som).

Pri nas lahko opravite tehnični pregled in registracijo kateregakoli vozila, sklenete avtomobilsko zavarovanje (po želji vam pripravijo več ponudb različnih zavarovalnic), opravite odjavo ali prepis vozila itd.

Hkrati imajo delavnico za tahografe za gospodarska vozila.

Delovni čas:

PON - PET:  7.00 - 19.00
SOB:  7.00 - 12.00


TEHNIČNI PREGLEDI IN ZAVAROVANJA
Tel: +386 3 426 16 00
Gsm: +386 41 480 408
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

TAHOGRAFI
Tel: +386 3 426 16 06
Gsm: +386 41 480 408
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Mesarstvo Čas

bucka cas
V mesariji Čas imajo odlične mesne dobrote: suhomesnate izdelke, klobase, domače hrenovke, domače paštete in zares odličen domači biftek. Meso je domače, lokalno pridelano. V času praznikov vam strežejo tudi v leseni stojnici pred mesarijo. Želijo vam obilico zdravja, sreče in uspehov v letu 2023.


Osrednja knjižnica Celje

bucka knjiznica celjeOsrednja knjižnica Celje vam želi, da bi znali vedno prestopati meje neznanega v družbi dobrih knjig in tudi v njihovi družbi.

 

 


Avtotehnika Celje

bucka avtotehnika celjeAvtotehnika Celje je bogatejša za dve novi znamki vozil in sicer Kia in MG. Skupno so zastopniki kar za 5 blagovnih znamk. V tem prazničnem času vam želijo veliko zdravja, sreče, dobrih odločitev in osebnega zadovoljstva.


PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Na Radiu Celje obdarujemo se pred božičkom!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Na Radiu Celje obdarujemo se pred božičkom!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročniki in podeljevalci nagrad v nagradni akciji so različna podjetja (v nadaljevanju: naročnik in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka v živo na Radiu Celje. Nagradna igra se promovira na spletni strani Radia Celje (radiocelje.svet24.si) in FB profila Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorjev in naročnika nagradne igre oz. podeljevalcev nagrad.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija bo potekala v živo na Radiu Celje v soboto, 24. decembra v popoldanskem programu.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Na Radiu Celje obdarujemo se pred božičkom!«

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

 PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije. 

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Na Radiu Celje bomo v soboto, 24. decembra v popoldanskem programu izvedli v živo nagradno akcijo in poslušalce obdarovali z praktičnimi nagradami, ki se bodo skrivale v prazničnih bučkah, ki bodo obešene na smrekici v studiu.

Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da našemu spikerju zaupate vašo izbrano številko praznične bučke, poveste kakšno lepo misel o praznikih, zaželite lepe praznike in si tako prislužite nagrado, ki jo skriva izbrana praznična bučka. 

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalci bodo v okviru nagradne akcije  podelili različne nagrade.

Nagrajenec bo nagrado prejel po pošti oz. bo pisno obveščen o prevzemu nagrade.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati in ne izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se   posredujejo podeljevalcu nagrade, saj podeljevalec potrebuje podatke za predajo nagrade.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov, v roku 5 dni, sicer bomo žrebali novega nagrajenca.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev. 

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil. 

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 21. 12. 2022

 

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam