Ženi je na poroki podaril najlepše darilo

Ženi je na poroki podaril najlepše darilo
Aktualno
Tipografija
Žiga Deršek po krajši pavzi predstavlja novo skladbo NEKAJ JE V TEBI, ki jo je kot zaobljubo premierno na svoji poroki zapel ženi Evi.

Žiga Deršek – pevec, voditelj, novinar in odlični kuhar. Vse to in še več bi lahko rekli za vsestranskega Žiga, ki je po krajši pavzi predstavil novo skladbo. Medtem ko smo ga vajeni slišati v nežnih pop baladah in šansonih, se tokrat s skladbo NEKAJ JE V TEBI predstavlja v živahnejših ritmih, ki vseeno premorejo nežnost in globino. Kot nam je zaupal, je bil po velikih uspehih zadnje praznično obarvane skladbe BOŽIČ BO večkrat nagovorjen k nadaljnjem ustvarjanju, a pri sebi nikoli začutil tisti pravi trenutek.

Vse do sedaj. "Ob poplavi novih skladb, se nisem želel priključiti h komercialnem krogu muh enodnevnic, saj si želim, da skladba pomeni več, kot samo to, da je. Globoko sem vdihnil in izdihnil. Prepustil sem se. Zanimalo me je, kam me pelje svet glasbenega ustvarjanja in bil pripravljen na konec. A moj najlepši dan življenja, ko sva se z Evo poročila, je že bil odet v verze in melodijo skladbe Nekaj je v tebi. Ob tako velikem dnevu se je morala zgoditi in očitno še nisem rekel zadnje. Morda pa je to šele začetek" o skladbi spregovori mladi umetnik.

Za več prisluhnite spodaj:


 

 

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)