Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!

Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!
Aktualno
Tipografija

NAGRADNA IGRA ZAKLJUČENA!

Radio Celje vam želi pričarati najlepše velikonočne praznike zato vas bomo na velikonočni ponedeljek ponovno nagrajevali.

Poslušajte nas cel dan in velikonočni zajček vas bo nagradil za vsako pravilno odgovorjeno nagradno vprašanje. Obdarovali nas bodo: SanaAmicus, Picerija in okrepčevalnica Pri Almasi, Medex, EXTRA-FORM trgovina, Saloni keramike in kopalnic, Apartmaji in wellness Korošec.

Kako do nagrade?

Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da našemu spikerju zaupate vašo izbrano številko pisanke, odgovorite na zastavljeno vprašanje in si tako prislužite nagrado, ki jo skriva izbrana velikonočna pisanka. O prevzemu nagrade boste prejeli potrdilo po pošti.


extraform logoEXTRA-FORM saloni keramike in kopalnic, ki so s svojimi trgovinami zastopani v Šentjurju, Boštanju, Krškem, Brežicah in Trebnjem že 33 let skrbijo za trendovsko ponudbo keramičnih ploščic vseh večjih in najkvalitetnejših proizvajalcev keramičnih ploščic v Evropi. V naših salonih boste poleg keramičnih ploščic našli tudi kopalniško opremo, dodatke za kopalnico, pipe, lepila za keramiko, raznovrstne profile, orodja in pripomočke za keramičarje in še mnogo drugih artiklov. Nudimo tudi  izris kopalnic, kjer si stranka lahko s svojimi izbranimi ploščicami kopalnico ogleda z vseh zornih kotov ter se tako lažje odloči za barvo, vzorec in postavitev svoje sanjske kopalnice. Naša velika prednost je tudi velika zaloga artiklov v centralnem skladišču v Boštanju, saj lahko v veliki večini primerov stranka kupljeno blago takoj odpelje, oziroma v katerikoli poslovalnici naroči prevoz blaga na želeni naslov.


korosec logoAPARTMAJI IN WELLNESS KOROŠEC MOZIRJE

Si želite počitka in sprostitve v apartmaju, wellnessu, v mirnem okolju, daleč od vrveža, pa vendar blizu doma? Si želite preživeti prijetne urice v sauni, jacuzziju sami, brez radovednežev? Potem smo pravi naslov za vas - Apartmaji in wellness Korošec Mozirje. V mirnem okolju, na vasi, v objemu gozdov, smo za vas izjemno lepo uredili pet klimatiziranih apartmajev v lesenih hišah. Poleg lepe okolice lahko uživate v našem wellnessu, kjer so vam na voljo štirje različni prostori za individualno razvajanje s saunami, jacuzziji, masažami in kozmetičnimi storitvami. Na *Urškinem gartlcu* si lahko tudi brezplačno naberete sezonsko zelenjavo in začimbe. Na voljo je jezero za plavanje in vožnjo s čolnom, za ribolov, pozimi za drsanje, otroško igrišče, vrt in žar ter brezplačni ležalniki. Nudimo najem koles, tekaških smuči, za sproščanje adrenalina pa tudi spust s katuroc – zorbom. Sama okolica vas vabi na sprehode, kolesarjenje, planinarjenje … V bližini je park cvetja Mozirski gaj (2min), smučišče Golte in alpinetum (5min),  terme Topolšica (12min). Lahko se odpravite na kajak in rafting po reki Savinji, ribolov, na ogled znamenitosti (Snežna jama, jama Pekel, rudnik Velenje, muzeji …), jezdenje konj …

wellness korosec 1 wellness korosec 2

wellness korosec 3


pri almasi logoOKREPČEVALNICA IN PICERIJA PRI ALMASI iz Podplata za vas pripravlja vsak teden različne in okusne malice. Pri njih vam postrežejo z raznoliko ponudbo pic iz krušne peči, burgerjev, čevapčičev na bosanski način, zapečenih rebrc, bosanskega lonesa in ostalih jedi na žlico ter sladic. Ob dobri hrani v že toplejših dneh pa pašejo tudi osvežilni napitki po ugodnih cenah. Zjutraj vas razvajajo z različnimi kavicami in gratis rogljički, potem vam postrežejo malico. Zvečer poskrbijo tudi, da ne greste spat z lačnim trebuščkom. Odprto imajo od ponedeljka do petka med 6.30 in 22.00 uro. Možna dostava ali osebni prevzem. Informacije na 031 710 200.

pri almasi pri almasi cevapcici pri almasi pizza

medex logoMEDEX ZALJUBLJENI v čebele. PREDANI izboljševanju življenja ljudi. ZAVEZANI ustvarjanju čebelam in ljudem prijaznega sveta. Medex kot pionirji apiterapije že skoraj 70 let izboljšujejo življenja ljudi z naravnimi, učinkovitimi in inovativnimi prehranskimi dopolnili na osnovi čebeljih pridelkov in drugih darov neokrnjene narave. Tokrat podarjajo moč matičnega mlečka v stekleničkah Gelée Royale junior, da bo vaš otrok pomlad preživel na igrišču in ne v postelji!


SANAAMICUS

sana amicus logoVodni filter SanaAqua za mehansko čiščenje tekoče vode vseh nečistoč (pesek, apnenec, vodni kamen, mulj, rja, organske spojine).

 

SanaAqua čistilec vode:

 • najboljši filter za vodo
 • je primeren za vsa gospodinjstva in množično uporabo
 • ima dostopno ceno za vsakogar
 • edinstven, okolju prijazen, visokokakovosten izdelek za filtriranje vode
 • nima skrivnosti – vse je vidno v vsakem trenutku
 • varuje vaše zdravje

Več o izdelku na: https://www.sanaamicus.si/izdelek/vodni-filter-sanaaqua/

Za naročila in več informacij pokličite SanaAmicus - 080-17-33
sana aqua xl  sana aqua 2xl 

 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!«

SPLOŠNO

Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročniki akcije in podeljevalci nagrad v nagradni akciji so različna podjetja  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnikov nagradne igre oz. podeljevalcev.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija po potekala na velikonočni ponedeljek, 10. aprila 2023.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!«

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči z vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

10. aprila bo izvajalec na Radiu Celje objavil nagradno akcijo. Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 po  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da izberete svojo velikonočno pisanko in pravilno odgovorite na nagradno vprašanje. Ob pravilnem odgovoru si boste prislužili nagrado, ki jo skriva velikonočna pisanka.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalci bodo v okviru nagradne akcije podarili različna praktična darila. Nagrajenci bodo po pošti prejeli obvestilo o prevzemu nagrade.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo naročniku in podeljevalcu nagrade. Nagrajenec bo potrdilo o nagradi prejel po pošti.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njima povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatke o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje, ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih, npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov, vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov: radio@nt-rc.si.
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 7. 4. 2023

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)