Dobrodelne Šolačinkarije

Dobrodelne Šolačinkarije
Aktualno
Tipografija

Ker v življenju potrebujemo malce šmorna … in palačink

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje je na prvi šolski dan pred Citycentrom v sodelovanju z Rotary klubom Celje ponovno pripravila Celjanom že poznano zabavo ob prvem šolskem dnevu z imenom Šolačinkarije. 

Pred City centrom Celje smo se ekipa Novega tednika in Radia Celje zbrali v dopoldanskih urah in vse pripravili za nepozabno zabavo ob prvem šolskem dnevu, namenjeno otrokom vrtcev, osnovnih in srednjih šol, pa tudi vsem mladim po srcu. In ker v šolskem letu poleg pridnosti in vztrajnosti včasih potrebujemo tudi malce »šmorna«, smo za njega in za palačinke poskrbeli že danes na Šolačinkarijah.

Obiskovalcem smo ponudili za napihljiva otroška igrala, otroško animacijo, za še bolj pester, zabaven in glasbeno obarvano popoldne pa so poskrbeli tudi Dejan Dogaja in The Šlagers ter finalisti akcije Otroci pojejo slovenske pesmi iz Savinjske regije.

Z veseljem pa smo se z vami družili tudi novinarji, voditelji ter tehnična ekipa Novega tednika in Radia Celje. Pa ne le družili, odgovorni smo bili tudi za slastne palačinke, ki smo jih izdatno namazali s sladko marmelado.

Druženje je bilo popolnoma brezplačno, velik »hvala« pa smo rekli za vsak prostovoljni prispevek, ki ga bomo namenili za šolo v naravi in tabore za otroke celjskih osnovnih šol.

Z dobrodelnimi palačinkami in smornom smo zbrali 816,30 eur. To pa še ni celotni znesek, saj bomo dodali še nekaj sredstev podpornikov prireditve in Rotary cluba Celje.

Z VAMI V ŽIVO

Boštjan Oder in Bojana Avguštinčič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam