Vili Resnik s Staro lipo do solz ganil celo svojega tasta

Vili Resnik s Staro lipo do solz ganil celo svojega tasta
Aktualno
Tipografija

Vili Resnik, ki je lani dopolnil 60 let, s Klapo Semikantá predstavlja novo balado STARA LIPA, v kateri se nam tokrat razkrije v novi luči: »Mnogi me poznajo le kot zabavljača, nekoga, ki je za hece in žure. A obstaja tudi druga plat Vilija Resnika, ki je veliko bolj čustvena, kot bi si mislili. Čas je, da spoznate tudi to.«

"Stara Lipa" je več kot le pesem - je izpoved o ljubezni, ki se resnično začne razumeti šele, ko jo izgubimo. »Morda moraš za pravo dojemanje ljubezni prvo odrasti. Vsaj jaz sem moral,« je o novi skladbi povedal Vili Resnik in dodal, da je pot do odkrivanja in razumevanja ljubezni tudi zanj bila trnova. Vilijev glas je zapisan v podzavest slovenskega naroda. On je ikona in predvsem izjemen interpret. Pesem pa so tokrat vokalno pobožali tudi njegovi primorski prijatelji, Klapa Semikantá.

Kako je na račun zgodbe v videospotu do solz ganil celo svojega tasta, kako spretno je odgovarjal na vprašanja voditeljice Tanje Seme in kje se mu je najbolj zapletalo, pa slišite v priloženem posnetku.  


 

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)