Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!

Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!
Aktualno
Tipografija

NAGRADNA IGRA JE KONČANA.

 

 

Radio Celje vam želi pričarati najlepše velikonočne praznike zato vas bomo na velikonočni ponedeljek ponovno nagrajevali. 

Poslušajte nas cel dan in velikonočni zajček vas bo nagradil za vsako pravilno odgovorjeno nagradno vprašanje. Obdarovali vas bodo: Tehno park Celje, “HOOP  knjigarna, darilnica in papirnica iz Celja, Melita mlin Braslovče, Apartmaji in wellness Korošec Mozirje.

Kako do nagrade?

Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da našemu spikerju zaupate vašo izbrano številko pisanke, odgovorite na zastavljeno vprašanje in si tako prislužite nagrado, ki jo skriva izbrana velikonočna pisanka. O prevzemu nagrade boste prejeli potrdilo po pošti.


                                                   Dobrodošli v HOOP

HOOP logo
knjigarni, darilnici in papirnici v starem mestnem jedru Celja. Dobrodošli v prostor  za obdarovanje svojih najdražjih, iskanje navdiha ali preprosto razvajanje sebe.

Od čudovitih knjig  s povdarkom na nagrajenih delih slovenskih in tujih avtorjev, do izbornih  daril priznanih blagovnih znamk: Morelato, Casio, Maison Berge, Yankee Candle, Millefiori, Berryshka, Goričke izbrane penine Gjerkeš, Spinalis stoli, Rolljet skiroji z vpetimi šolskimi  torbami za zdravje hrbtenice, pisala Parker, Posca, Uniball ter proizvodi dizajn “Ivan Cankar” in “Jože Plečnik”, kar  so le nekatere med njimi. Navdušile vas bodo RUDYs  unikatno pakirane kave iz celega sveta, čaji s posvetili, pestro ponudbo igrač, Berryshkine čokoladne stvaritve brez aditivov in pijače ter še mnogo več. Če iščete popolno darilo zase ali svoje drage, radi raziskujete in imate radi lepe stvari, vas vabimo, da obiščete HOOP. Hoop vabi tudi na brezplačne dogodke in predavanja za otroke in odrasle z razporedom na facebook strani. Pričakujejo vas! Vaš HOOP, Stanetova 11, Celje.

HOOP 1 HOOP 2

HOOP 3

     


                                                          TEHNOPARK Celje 

tehnopark logo

Podajte se na znanstveno pustolovščino v največjem znanstveno-zabavnem parku v Sloveniji – v Tehnoparku Celje, kjer sta doma znanost in zabava za vse generacije. Pripravljajo številne delavnice in doživetja, natančen program pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani: www.tehnopark.si. Foto: Rok Deželak

 

TEHNO-PARK 1 TEHNO-PARK 2

TEHNO-PARK 3


melita mlin logo

MELITA MLIN, Braslovče

Je družinsko podjetje z več kot 200 letno tradicijo. Njihova glavna dejavnost je mletje pšenice, pire ter prodaja mlevskih izdelkov. Ponudbo izdelkov boste našli na najihov spletni strani melitamlin.si, kjer imajo tudi spletno prodajo. Sicer pa moko in izdelke dostavijo tudi na dom po predhodnje naročilu.


korosec logo

Apartmaji in wellness Korošec Mozirje

Turizem Korošec se nahaja v mirnem okolju, v objemu gozdov v Mozirju. Imajo 5 zelo lepo urejenih lesenih apartmajev. Uživate pa lahko v welnessu s savno, jacuzzijem, masažami in kozmetičnimi storirtvami. Več o njihovi ponudbi boste našli na www.turizemkorosec.com

wellness korosec 1 wellness korosec 2

wellness korosec 3

       

 

 

 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!«

SPLOŠNO

Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročniki akcije in podeljevalci nagrad v nagradni akciji so različna podjetja  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnikov nagradne igre oz. podeljevalcev.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija po potekala na velikonočni ponedeljek, 1. aprila 2024.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!«

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči z vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

10. aprila bo izvajalec na Radiu Celje objavil nagradno akcijo. Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 po  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da izberete svojo velikonočno pisanko in pravilno odgovorite na nagradno vprašanje. Ob pravilnem odgovoru si boste prislužili nagrado, ki jo skriva velikonočna pisanka.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalci bodo v okviru nagradne akcije podarili različna praktična darila. Nagrajenci bodo po pošti prejeli obvestilo o prevzemu nagrade.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo naročniku in podeljevalcu nagrade. Nagrajenec bo potrdilo o nagradi prejel po pošti.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njima povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatke o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje, ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih, npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov, vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov: radio@nt-rc.si.
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 29. 3. 2024

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)