Dodatna prepoved obiskov

Dodatna prepoved obiskov
Regija danes
Tipografija

Zaradi velikega števila respiratornih obolenj so v Splošni bolnišnici Celje danes še dodatno poostrili ukrep prepovedi obiskov hospitaliziranih bolnikov. (SŠol, Foto: Andraž Purg)

Tokrat so obiske prepovedali še na dveh bolnišničnih oddelkih, in sicer na oddelku za pulmologijo in oddelku za hematologijo in onkologijo. »Do preklica tega ukrepa so obiski na teh dveh oddelkih prepovedani za vse obiskovalce, razen za obiskovalce kritično bolnih in umirajočih bolnikov, pri katerih so ves čas omogočeni obiski po presoji zdravnika,« so sporočili iz bolnišnice.

Prepoved obiskov tako zdaj velja že na štirih bolnišničnih oddelkih, poleg omenjenih tudi na ginekološko-porodniškem oddelku in oddelku za bolezni prebavil. Na vseh ostalih oddelkih velja omejitev obiskov na eno zdravo osebo. »Naše osebje opaža, da se veliko obiskovalcev ne drži te omejitve, zato vse, ki imajo svojce v bolnišnici, še enkrat pozivamo, da v bolnišnico ne prijahajo v večjem številu od omejitve. Prav tako pozivamo, da v bolnišnico ne prihajajo obiskovalci, ki niso zdravi ali imajo znake prehladnih obolenj. Ukrepi prepovedi obiskov so sprejeti zgolj zaradi zaščite bolnikov, ki se zdravijo pri nas,« še zaključujejo v bolnišnici.

 

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)