Po naši objavi očistili okolico trgovine na Polulah!

Po naši objavi očistili okolico trgovine na Polulah!
Regija danes
Tipografija

Konec lanskega leta in znova pretekli teden smo poročali o neugledni okolici nekdanje trgovine Mercator na Polulah v Celju. Čeprav odgovora od družbe Mercator kljub našem vztrajanju na vprašanje, kdaj bodo vendarle očistili pogorišče, da ne bo več v sramoto Celju, nismo dobili, pa je več kot očitno članek segel do Mercatorja. V dneh po objavi članka so namreč začeli okolico stavbe končno - čistiti. (SIMONA ŠOLINIČ, Foto: IB)

Na stavbi je lani izbruhnil požar in uničil nekdaj izjemno obiskano in priljubljeno trgovino na tem območju. A od požara je vse od takrat bil ob stavbi odložen pogorel les, ob kupe pa so brezvestneži začeli odlagati še svoje smeti, lokacija pa je postala zanimiva tudi za nepridiprave, ki so se začeli tam zbirati.

 Poslanstvo Novega tednika bo še vedno opozarjanje na takšne neugledne točke v naših krajih, kot je bila do objave našega članka tudi okolica nekdaj priljubljene trgovine na Polulah. Če bo treba, bomo podobne stvari objavljali in spremljali tako dolgo, dokler pristojni zadev ne uredijo. Kot so to storili na Polulah.

Več podrobnosti v četrtkovi tiskani izdaji Novega tednika. 

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)