Z Radiem Celje in Akronom do nove dnevne sobe!

Z Radiem Celje in Akronom do nove dnevne sobe!
Aktualno
Tipografija

Sodelujte v nagradni igri in osvojite sestav dnevne sobe – TV regal, viseči regal in klubsko mizico.

Gre za unikatni tv regal v kombinaciji temno rjavega lesnega dekorja in belega akrila. Odpiranje na potisk prispeva k elegantnemu izgledu in praktičnosti sodobnega bivanja.

Poglejte video in odgovorite na nagradno vprašanje:

NAGRADNA IGRA ZAKLJUČENA.

Med vsemi, ki boste odgovorili na vprašanje in izpolnili spletni obrazec, bomo 4. februarja v jutranjem programu izžrebali nagrajenca, ki bo domov lahko odpeljal dnevno sobo. Nagrado poklanja Akron.


Akronova strast do opremljanja

Podjetje Akron že dobrih 32 let navdušuje s sodobnimi dizajni, svetovanjem in izdelavo vrhunskega pohištva po meri. Predvsem pa z odlično kakovostjo, ki ji posveča največ pozornosti. Priznana blagovna znamka se ponaša s celovito ponudbo opremljanja s slovenskim pohištvom. Nič več zamudnega iskanja, preprosto vse na enem mestu. Od svetovanja, priprave idejnih načrtov, 3D skic in izmer na terenu, do izdelave, dostave, vnosa pohištva v prostor in montaže. Previdno izbrani materiali in mojstrska izdelava dopolnjujeta prefinjen dizajn.

akron 01

Red se začne v predsobi.

Pohištvo po meri posameznika

Sodobno bivanje narekuje nove trende opremljanja, s poudarki na učinkoviti organizaciji ter čistem in zračnem videzu. Pohištvo se prilagaja potrebam uporabnika in se optimalno umesti v prostor, zato je prava izbira za moderni dom.

Največja prednost pohištva po naročilu je maksimalni izkoristek prostora ter prilagoditev posameznikovim željam in potrebam. Akronovi strokovnjaki predlagajo najboljše rešitve opremljanja, ki v vsakem domu omogočajo odlično počutje.

akron 02

Izkoriščen sleherni kotiček otroške sobe.

Vsak prostor pripoveduje novo zgodbo

Vgradne omare so paradni konj pohištva po meri, saj prispevajo k urejenemu in organiziranemu življenju. Postavite jih v spalnice, otroške sobe, mansarde ali predsobe. Vedno bolj aktualne so garderobne sobe, saj omogočajo funkcionalno pospravljanje. Tudi posteljo si lahko zamislite po svoje, dodate ji lahko predale ali pa jo skrijete v omaro. Nepogrešljiva so drsna vrata kot pregradne stene, saj omogočajo prijetne in tople kotičke. Dnevni prostor, kot osrednji družinski prostor za druženje in zabavo, si boste prijetneje opremili, če bo pohištvo prilagojeno vašim potrebam. Za domačo administracijo si lahko uredite pisarniški kotiček, ki postaja skoraj obvezni del vsakega doma.

akron 03

Zbudite se spočiti. V sanjski spalnici.

Več funkcij pohištva

Sestavi pogradov so čudovita priložnost za kreativno dopolnjevanje različnih funkcionalnosti pohištva. Največkrat so sestavljenih iz dveh ležišč, lahko pa pod zgornje ležišče vkomponiramo omaro, police ali pisalno mizo. Ena izmed pametnih rešitev je izvlečna pisalna miza, ki jo izvlečemo samo po potrebi, pospravljena pod pogradom pa nudi več prostora za igro in druge aktivnosti. Umislimo si lahko izvlečno polico za tipkovnico ali prenosni računalnik. Najbolj priljubljene so otroške stopnice pri pogradu ali visokih posteljah, v katerih se skrivajo predali. Otroci jih preprosto obožujejo. Za najmlajše izdelamo stolčke, ki so namenjeni tudi shranjevanju igrač ali pa otroškim elementom dodamo risalne površine. Predalnike na kolesih lahko poljubno prestavljamo, na primer od pisalne mize do postelje, tako so enkrat v funkciji shranjevanja pisarniških potrebščin, drugič pa lahko služijo kot nočna omarica. Prav tako lahko imajo več funkcij predali pod posteljo - kot rezervno ležišče ali za shranjevanje posteljnine. Ogromno prostora za shranjevanje pod ležiščem nudi tudi dvižna postelja. V predsobi je skoraj nepogrešljiva klop, praktična tako za preobuvanje kot za shranjevanje copat. Prostor pod stopnicami lahko zapolnimo z globokimi predali.

akron 04

Skrita postelja z dvosedom v garsonjeri.

Posebnosti vgradnih omar

Namesto pregradne stene je dobra izbira vgradna omara ali knjižna polica – ima funkcijo shranjevanja, poleg tega pa pregradi dva prostora. Pravi hit opremljanja so skrite postelje v omari. Z enostavnim sistemom ročnega ali električnega odpiranja se skrita postelja spremeni v udobno ležišče. Nadgradimo jih lahko s pisalnimi mizami ali sedežnimi garniturami, s čemer povečamo vrednost in namembnost prostora. Za vrati vgradne omare je lahko umeščen mini pisarniški kotiček ali priročen utility. Z omaro pod poševnino v mansardi pa na videz neuporabnemu prostoru povečamo vrednost. V kolikor ni na razpolago dovolj prostih sten, je lahko ogledalo nameščeno kar na omaro.

akron 05

Garderobna soba za popolno preglednost vaše garderobe.

Akronovi svetovalci ponujajo številne nasvete, pomagajo pri prostorskih zagatah, svetujejo glede optimalne izrabe prostora in predlagajo barvne kombinacije. Z individualnim pristopom so upoštevane želje in prostorske zmožnosti uporabnika. Zagotovo ni naključje, da je bilo v Akronu izdelanih že več kot 186.000 kosov pohištva, s katerimi se ponaša več kot 70.000 zadovoljnih strank.

Pohištvo Akron se prilagaja spreminjajočemu življenjskemu slogu. Pustite svoji domišljiji prosto pot in obogatite vaš dom z vrhunskim pohištvom po meri. Akron - ko se lahko zanesete na kakovost. www.akron.si, www.vgradneomare.si.

 

 

 »Z Radiem Celje in Akronom do nove dnevne sobe!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Z Radiem Celje in Akronom do nove dnevne sobe!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je: Akron, Barletova c. 4, Ljubljana (v nadaljevanju: naročnik in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od 29 1. 2022 do 4. 2. 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Z Radiem Celje in Akronom do nove dnevne sobe«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči z vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

29. januarja bo izvajalec na Radiu Celje objavil nagradno akcijo. Do vključno 4. februarja zjutraj boste lahko odgovorili na nagradno vprašanje - Kaj je Luka vzel iz dnevnega regala - in odgovor zapisali na spletni obrazec na spletni strani radiocelje.svet24.si. 4. februarja bomo v jutranjem programu izžrebali nagrajenca.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podaril dnevni regal - sestav dnevne sobe - TV regal, viseči regal in klubsko mizico, ki sta razstavni eksponat v Akronu v Celju.  Gre za unikatni tv regal v kombinaciji temno rjavega lesnega dekorja in belega akrila. Odpiranje na potisk prispeva k elegantnemu izgledu in praktičnosti sodobnega bivanja.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju. Za prevoz razstavnega eksponata poskrbi prejemnik sam.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo naročniku in podeljevalcu nagrade. Nagrajenec bo potrdilo o nagradi prejel po pošti.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njima povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatke o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje, ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih, npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov, vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov: radio@nt-rc.si.
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 28. 1. 2022

 

 

 

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Z VAMI V ŽIVO

Janže Fric

voditelj

Trenutno poslušate:

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)