69 let Radia Celje

69 let Radia Celje
Aktualno
Tipografija

Radio Celje praznuje in vas s tortami obdaruje!

Radi te imamo, Radio Celje. Z veseljem in veliko ljubeznijo vsak dan ustvarjamo radijski program. Z veliko odgovornostjo do vas, dragi naši poslušalci in poslušalke, pripravljamo novinarske prispevke, oddaje in moderacije. Še posebej smo veseli, ko vas lahko tudi razveselimo s kakšno nagrado.

Ob 69. rojstnem dnevu Radia Celje bomo poskrbeli, da se boste sladkali tudi pri vas doma. Ta torek, 19. septembra, prav na rojstni dan Radia Celje, boste lahko na telefonsko številko našega odzivnika 031 609 609 poklicali in nam kaj lepega zaželeli. Med vsemi, ki boste sodelovali, bomo v jutranjem, dopoldanskem in popoldanskem programu izžrebali po enega nagrajenca, ki bo prejel okusno torto. Skupaj bomo podarili tri. Torto po vašem izboru bodo pripravili v Slaščičarni Zvezda v Celju. Skrivnost življenja je v drobnih sladkih trenutkih. Posladkajte se.

Sicer pa ne pozabite, da nas lahko spremljate na aplikaciji Radio Celje in preko sistema DAB+. Z vami smo na Facebooku, Instragramu, Tik Toku ter na YouTube kanalu in na www.radiocelje.si.

RC 69 let

Z VAMI V ŽIVO

Boštjan Oder in Bojana Avguštinčič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam