Ko ženska ostane brez …

Ko ženska ostane brez …
Aktualno
Tipografija

… rešitev za tak primer ima vsem dobro znana Mama Manka. Skoraj se ji je zgodilo, da bi ostala brez.

Brez svojega traktorja, ki je »zaškripal«. K sreči ima ažurne in kvalitetne serviserje, ki tako hitro poskrbijo zanjo oziroma njen traktor, da še sama komaj verjame. Zdaj jih roti, naj ji še moža spravijo k sebi.

lagerhof 1

Mama Manka in mož Karl na snemanju videospota za pesem »Da ne spipa, ko zaškripa, pred cerkvijo na Slomškovi Ponikvi«.

Vse skupaj se je zgodilo nedolgo nazaj v videospotu nove pesmi »Da ne spipa, ko zaškripa«, podjetja Lagerhof iz kraja Podplat pri Rogaški Slatini, ki prodaja novo in rabljeno kmetijsko mehanizacijo.

Že leta 2021 so z Manko izdali pesem »Ponudba je velika«, ki je bila vsesplošno zelo dobro sprejeta, med drugim je samo na portalu Youtube prejela več kot 750.000 poslušanj, skupno z ostalimi spletnimi kanali, pa si je videospot ogledalo več kot milijon ljudi.

Tokrat podjetje Lagerhof predstavlja pesem »Da ne spipa, ko zaškripa«, za katero so v začetku septembra posneli videospot, ki ga lahko vidite spodaj.

Besedilo pesmi je napisal Damjan Pasarič, melodijo in aranžma je prispeval Martin Juhart, pesem je bila posneta v glasbenem studiu Lugoton, pod izdelavo videospota pa se z idejo za scenarij in režijo podpisuje direktor Lagerhofa Nejc Šuc.

Za video produkcijo je poskrbelo podjetje Pratnemer. Poleg Mame Manke v videospotu opazimo tudi najbolj brezkompromisnega človeka daleč na okrog, to je Vedeževalec Blaž.

lagerhof 2

Večji del ekipe, ki je poskrbel za realizacijo videospota.

lagerhof 3

Del servisne ekipe Lagerhofa, ki je pomagala Mami Manki.

lagerhof 4

Pomoč pri »nalaganju« Mame Manke v koš moža Karla.

lagerhof 5

LS traktorja pri siliranju.

Podjetje Lagerhof je sicer generalni uvoznik ter serviser kmetijske mehanizacije znamk Hofman, Ozdoken in drugih, zastopnik priznanih slovenskih znamk SIP, Uniforest, Robust, Creina. Ob tem so distributer korejskih LS traktorjev za Slovenijo, Hrvaško in Madžarsko. Skupno ima podjetje v Sloveniji in na Hrvaškem že več kot 30 zaposlenih, poudarek je predvsem na gradnji lastne blagovne znamke Hofman, s katero so prisotni večinoma na avstrijskem in nemškem trgu, v zadnjem letu, ko so svoj delež prodaje v tujino dvignili preko 50 odstotkov glede na celotno prodajo, pa so se razširili tudi na slovaški, madžarski in švicarski trg.

Njihov prvi videospot »Ponudba je velika«, si lahko ogledate TUKAJ.

Z VAMI V ŽIVO

Boštjan Oder in Bojana Avguštinčič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam