Z Radiem Celje na Celjsko kočo, Šmartinsko jezero in Letno kopališče Celje

Z Radiem Celje na Celjsko kočo, Šmartinsko jezero in Letno kopališče Celje
Aktualno
Tipografija

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

Letošnje poletje je v Celju čas za nove avanture in nepozabne trenutke!

Celjska koča, Šmartinsko jezero in Letno kopališče Celje ponujajo vrsto aktivnosti za vse generacije, ki bodo popestrile vaše počitniške dni.

Zip-Line  Celjska koča

Zip-Line na Celjski koči je prava poslastica za adrenalinske navdušence! V skupni dolžini 829 metrov je razdeljen na dva spusta. Prvi spust, dolg 426 metrov, se začne pri stolpu ob Hotelu Celjska koča in vodi do pobočja Grmade. Povratni spust, dolg 403 metre, pa vas popelje nazaj do brežine pod hotelom. Zip line – predhodna najava.

Pustolovski park Celjska koča

Pustolovski park, obkrožen z drevesi in krošnjami, ponuja poligone za vse starostne skupine. Ob plezanju pod vodstvom inštruktorjev boste spoznali svoje sposobnosti, pridobili novo samozavest in zaupanje vase. Park obsega 35 različnih elementov, kot so brvi, mostovi, mreže, plezalna stena, U-zanke in še več. Za najbolj pogumne je na voljo 'Monkey tree', ki vam bo pognal kri po žilah.

Poletno sankališče – bobkart Celjska koča

Poletno sankališče- bobkart na smučišču Celjska Koča je 800 metrov dolga proga, ki ponuja drzne spuste ali ležerno vožnjo, s hitrostjo do 40 km/h. Vožnja traja povprečno 2 minuti, odvisno od hitrosti. Za vse generacije. Več na: https://celjska-koca.si/

Wake park  Šmartinsko jezero

Šmartinsko jezero bo to poletje kraj za adrenalinske športe! Vejkanje, vožnja s tubo, supanje, izposoja kajakov in kanujev so samo nekatere od aktivnosti, ki vas čakajo. Pridite in uživajte v čarobnem okolju jezera. Več na: https://smartinskojezero.si

Letno kopališče Celje

Letno kopališče Celje že vrsto let privablja vse, ki iščejo osvežitev v vročih poletnih dneh. S svojo raznoliko ponudbo, ki vključuje več kot 1700 m² vodnih površin, igrišče za odbojko na mivki, večnamensko športno igrišče in druge rekreativne površine, ponuja nekaj za vsakogar. Obiskovalci lahko uživajo v gostinski ponudbi, se sprostijo ob številnih poletnih aktivnostih in si tako popestrijo vroče poletje v mestu.
Več informacij najdete na: zpo.si

Ne zamudite priložnosti za nepozabne poletne avanture v Celju! Pripravite se na zabavo, šport in sprostitev v naravi! Čisto blizu – Popestrite.si Poletje v CElju

KAKO DO SUPER NAGRAD?
 
Pošljite sms z imenom, priimkom in sporočilom POPESTRITE SI na telefonsko številko Radia Celje 031-609-609 in mogoče se boste prav vi razvajali z aktivnostmi za vse generacije. Podelili bomo vstopnice za Letno kopališče Celje, za bobkart na Celjski koči, za užitke v Pustolovskem parku na Celjki koči in vožnje s tubo v wake parku na Šmartinskem jezeru. 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Z Radiem Celje na Celjsko kočo, Šmartinsko jezero in Letno kopališče Celje«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Najlepše poletje z Radiem Celje na Celjski koči, Šmartinskem jezeru in Letnem kopališču Celje« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je ZPO Celje (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: radiocelje.svet24.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje. Promovira pa se na FB strani Radia Celje in Novega tednika, na spletni strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od ponedeljka, 1. do nedelje 7. 7. 2024.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradni akciji lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Najlepše poletje z Radiem Celje na Celjski koči, Šmartinskem jezeru in Letnem kopališču Celje!«

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje vsak dan od 1. do 7. 7. 2024. V tem času lahko pošljete SMS z imenom, priimkom in sporočilom POPESTRITE SI na 031-609-609 in mogoče se boste prav vi razvajali z aktivnostmi za vse generacije. Nagrajenci boste vstopnice prejeli po pošti.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podaril:

PONEDELJEK - 2 VSTOPNICI ZA LETNO KOPALIŠČE CELJE

TOREK - 2 VSTOPNICI ZA POLETNO SANKALIŠČE - BOBKART NA CELJSKI KOČI

SREDA - 2 KARTI ZA VOŽNJO S TUBO V WAKE PARKU NA ŠMARTINSKEM JEZERU

ČETRTEK - 2 VSTOPNICI ZA LETNO KOPALIŠČE CELJE

PETEK - UŽITKI V PUSTOLOVSKEM PARKU NA CELJSKI KOČI

SOBOTA - 2 KARTI ZA VOŽNJO S TUBO V WAKE PARKU NA ŠMARTINSKEM JEZERU

NEDELJA - 2 VSTOPNICI ZA POLETNO SANKALIŠČE - BOBKART NA CELJSKI KOČI           

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo o nagradi, s katerim prevzame nagrado.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 30. 6. 2024

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)