Nocoj nas bo zabavala Koronavizija

Nocoj nas bo zabavala Koronavizija
Regija danes
Tipografija

Mesec kulture bodo v Velenju danes na socialnih omrežjih obeležili z glasbeno predstavo, v kateri se bodo na šaljiv način dotaknili tegob, ki jih je v naša življenja prinesla zdravstvena kriza. Gre za a novo, posodobljeno verzijo ubranega jamranja, v kateri bo glavno besedo dobil mali človek. V klasičnem evrovizijskem formatu bodo tako spregovorili lokalni glasbeni ustvarjalci, ki nam bodo skozi pesmi zaupali vse svoje skrite želje in hrepenenja v teh nenavadnih časih.

 

Scenarist spletne predstave z naslovom Koronavizija je velenjski stand up komik Uroš Kuzman. Poleg njega bodo v predstavi nastopili še Urban in Katarina Meža, The Hišn’ band, Ansambel Smeh, Alenka Podpečan, Dejan Ikovic in Jože Doberšek.

Župan Mestne občine Velenje sicer vsako leto v februarju, mesecu kulture, pripravi sprejem za vse velenjske kulturne ustvarjalce in vse, ki delajo na področju kulture. Letos zaradi epidemioloških razmer v državi sprejema ne bo, zato župan Peter Dermol vsem podarja prav posebno darilo, spletno predstavo Koronavizijo. Premierno si jo bo mogoče ogledati nocoj, ob 20. uri, na spletni strani in Facebook ter Youtube profilu velenjske občine.

Foto: MOV

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam