Klic dobrote uspel

Klic dobrote uspel
Regija danes
Tipografija

Na sinočnjem dobrodelnem koncertu Klic dobrote za pomoč družinam v stiski so organizatorji, Slovenska karitas, zbrali skoraj 196 tisoč evrov. Kasneje je ta znesek narasel na 293 tisoč evrov in zbiranje se bo nadaljevalo do konca leta.

 

V dvorani Golovec v Celju so nastopili številni pevci, ki jih je na koncertu spremljala skupina Diamanti. K dobroti in solidarnosti so gledalce TV SLO1 in poslušalce Radia Slovenija in Radia Ognjišče vabili Kvatropirci, Modrijani, Prifarski muzikanti, Žan Serčič, Eva Boto, Nina Pušlar, Marko Vozelj, Neža in Damjan Pančur, Matej Šoklič, Andraž Hribar, Alya in Zbor OŠ Alojzija Šuštarja pod vodstvom Nadje Janežič. Nastopajoči so svoj nastop poklonili družinam v stiski in se pridružili številnim prostovoljcem.

Iz studia v Ljubljani sta se oglašala Klara Eva Kukovičič in Bernard Šutič v družbi mladih prostovoljcev Karitas in skavtov, ki so sprejemali telefonske klice. Dogodek sta povezovala Bernarda Žarn in Jure Sešek. Med prostovoljci na Nadškofijski karitas Maribor je bila novinarka Jasmina Gregorec Kozole.

Foto: SHERPA

 

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Sledite nam

OBRAZCI

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)